Održavanje vagona

ŠTA DOBIJATE OVOM USLUGOM

Održavanje vagona

  1. U današnjem svetu transporta, održavanje vagona igra ključnu ulogu u sigurnosti, pouzdanosti i efikasnosti operacija. U našem centru za održavanje vagona, prepoznajemo važnost svakog pojedinog vagona u vašem voznom parku. Naša usluga pruža sveobuhvatnu brigu i podršku kako bi vaši vagoni funkcionisali na najvišem nivou.

  2.  
  3.  
 
  1. Analiza i Planiranje: Počinjemo detaljnom analizom svakog vagona, identifikujući potencijalne probleme i procenjujući potrebe za održavanjem. Na osnovu ovih podataka, pravimo plan održavanja prilagođen vašim specifičnim zahtevima.

  2. Redovno Održavanje: Naš tim stručnjaka redovno održava mehaničke, električne i pneumatske sisteme, osiguravajući da vaši vagoni budu u optimalnom stanju za bezbedan i efikasan transport.

  3. Servisiranje i Popravke: Bilo da je u pitanju rutinsko servisiranje ili hitne popravke, naši tehničari su tu da brzo i efikasno reše sve probleme i otklone kvarove kako biste mogli nastaviti sa radom bez prekida.

  4. Zamena Delova: Kada je potrebno, koristimo samo visokokvalitetne rezervne delove kako bismo osigurali dugotrajnost i pouzdanost vaših vagona.

Preventivno Održavanje: Implementiramo preventivne mere kako bismo smanjili rizik od neplaniranih kvarova i produžili vek trajanja vaših vagona.

Savetovanje i Edukacija: Naš tim stoji vam na raspolaganju za savete i edukaciju o pravilnom održavanju vagona, kako biste mogli da donosite informisane odluke i maksimalno iskoristite svoje resurse.

icon21.png

SERTIFIKATI

Za predviđene poslove pri održavanju imamo sve potrebne sertifikate

Sve naše sertifikate možete videti na stranici o nama

GALERIJA