Opšte održavanje i Generalni remont

ŠTA DOBIJATE OVOM USLUGOM

Opšte održavanje i generalni remont

  1. Održavanje procesnih linija, teških mašina i remont igra ključnu ulogu u osiguranju kontinuirane produktivnosti i dugoročne održivosti proizvodnje u metaloprerađivačkoj i opekarskoj industriji.

    Industrije u kojima smo najzastupljeniji: Industrije sa procesnim linijama, opekarska i metaloprerađivačka industrija.

 
  1. Preventivno Održavanje: Redovno podmazivanje, zamjena istrošenih dijelova, provjera stanja alata i komponenata te čišćenje radnih površina kako bi se spriječili neplanirani zastoji u proizvodnji. Preventivno održavanje identificira potencijalne probleme prije nego što dođe do kvara, osiguravajući kontinuirani i pouzdan rad opreme.

  2. Redovito Održavanje: Provjera električnih i mehaničkih sustava, podešavanje parametara rada, provjera sigurnosnih sustava i opća inspekcija kako bi se osigurala učinkovitost i pouzdanost teških mašina. Redovito održavanje osigurava optimalne performanse opreme i sprječava neočekivane kvarove.

Remont: Temeljita provjera, popravak i obnova procesnih linija i teških mašina kako bi se obnovila njihova funkcionalnost i produžio njihov radni vijek. Remont uključuje zamjenu ključnih komponenata, popravak oštećenja te provjeru i kalibraciju opreme.

Nadogradnja i Modernizacija: Kontinuirana nadogradnja i modernizacija opreme kako bi se osigurala konkurentnost, povećala produktivnost i smanjili troškovi proizvodnje. To uključuje ugradnju novih tehnoloških rješenja, implementaciju naprednih kontrolnih sustava te zamjenu zastarjelih dijelova.

icon21.png

Sertifikati

Sve naše sertifikate možete videti na stranici o nama

GALERIJA (Slike pre i posle Generalnog remonta)